Øster Hornum Portalen

 

Om portalen

arrows_left tilbage til forsiden

Øster Hornum Portalen er etableret og drives af Øster Hornum Borger- og Håndværkerforening. Med støtte fra Indenrigsministerets Landdistriktspulje blev Portalen i år 2005 omredigeret til den nuværende form.
I samarbejde med konsulentvirksomheden Vision&Praxis blev der i september måned afholdt Workshop, og bl.a. med baggrund i drøftelserne på Workshoppen er den endelige udformning af sitet gennemført.

Siden er programmeret i asp og der er tilknyttet en administrationsdel (CMS) således at Portalen let kan opdateres uden særlige krav til viden om webprogramering.

Aktiv indhold..
Som læser og bruger af Øster Hornum Portalen kan du være med til at præge indholdet og nytteværdien af siden. Skriv et opslag på byens elektroniske opslagstavle eller start en debat om et emne som du finder vigtig. Har du kendskab til en hjemmeside som du synes andre kan have nytte af, - så foreslå et link til den på Link siden. Brug portalens kalender hvis du er arrangør af et arrangement i byen - , det er gratis og det kræver kun et par klik med "musen".

Opdatering:
Er du erhvervsdrivende eller ansvarlig for en forening i Øster Hornum og omegn? Så tjek om virksomhedens eller foreningens data er korrekte eller er med på oversigten. Det er gratis at være med på Portalen og en god måde at synliggøre sig på over for medlemmer eller kunder.